Nog meer mogelijkheden dankzij de uitbreidingen

Doe meer

boxx heeft nog meer troeven om jouw dagelijks leven te vereenvoudigen. Door uitbreidingen voor boxx aan te kopen en toe te voegen, kan je steeds meer vanaf één plek doen. Die apparaten i integreren zich perfect met boxx: ze zijn eenvoudig te installeren en onmiddelijk te gebruiken via het scherm van boxx of zijn mobiele app i. Op die manier kan je verschillende aspecten van je woning en comfort vanuit één plek controleren, waar je ook bent.

Slimme stekkers

Beheer je elektrische toestellen

Heb je het koffiezetapparaat, het strijkijzer of de droogkast wel uitgezet voordat je bent vertrokken? Sluit je verschillende elektrische toestellen op boxx aan via slimme stekkers en je hoeft je hierover nooit meer zorgen te maken. Je kan deze toestellen dan van op afstand aan- of uitzetten en hun individueel verbruik in realtime opvolgen.

Laat nooit meer een elektrisch toestel zonder toezicht wanneer je niet thuis bent!

Binnenkort beschikbaar. 

Philips Hue

Geef een nieuwe dimensie aan je verlichting

Verlichting draagt steeds meer bij tot een aangename sfeer, het comfort, de veiligheid en zelfs de decoratie in huis, zonder je verbruik de hoogte in te jagen. De Philips Hue-lampen beantwoorden perfect aan deze verwachtingen door een volledig nieuwe beleving van de verlichting:

  • Zorg voor een gepersonaliseerde, kleurrijke, verlichte sfeer;
  • Stel de perfecte intensiteit van de verlichting af op het moment;
  • Doe je lichten aan of uit;
  • Alles op afstand via je mobiele toestellen.

Bezorg je Philips Hue-lampen voortaan een extra dimensie door ze aan te sluiten op boxx i. Je kan ze eenvoudig en vanaf een centrale plek besturen, zoals andere aspecten van je woning, thuis via het scherm of onderweg via de mobiele app i van boxx.