Een thermostaat, maar dan beter!

Steeds de juiste temperatuur

Eindelijk een gebruiksvriendelijke thermostaat

Een groot scherm, gecombineerd met een eenvoudige en duidelijke interface en bediening. Het dagelijks configureren en gebruiken van je thermostaat wordt kinderspel.

 

Overal binnen handbereik

Waar je ook bent, je kunt de temperatuur van jouw woning aanpassen. 

Thuis, dankzij het scherm van boxx dat aan de muur is bevestigd. 

Om het even waar, dankzij de smartphone app i.

Automatisch

Een vereenvoudigde programmering

Een thermostaat programmeren was nog nooit zo eenvoudig: stel gemakkelijk enkele basisstanden in (Thuis, Weg, Slapen, Comfort) en ken ze toe aan verschillende tijdstippen van de dag. Je kan voor elke dag een ander  programma samenstellen, of simpelweg de programmering van een bepaalde dag  kopiëren voor andere dagen en klaar is kees. Je kan je programmering bekijken via een zeer praktische grafische weergave.

Vertrek met een gerust gemoed op vakantie

Je vertrekt op vakantie? Dan is verwarmen nutteloos! Door de vakantiemodus in te stellen zorg je ervoor dat je niets verbruikt tijdens jouw afwezigheid. Én is je huis aangenaam verwarmd bij je thuiskomst.

boxx past zich aan je aan

De thermostaat van boxx leert de kenmerken van jouw huis kennen en past er zich aan aan. Zo wordt de gewenste temperatuur exact bereikt op het gewenste moment.

Hij houdt rekening met het weer

boxx past zich automatisch aan

Als het kouder is, zal boxx zich aanpassen en de verwarming automatisch vroeger aanzetten om de gewenste temperatuur te bereiken op het moment dat je hebt geprogrammeerd. Als het weer verandert, houdt boxx hier rekening mee en zal hij herberekenen wanneer hij jouw verwarming optimaal moet aanzetten.

Bovendien kan je zelf ook de weersvoorspellingen rechtstreeks raadplegen op het scherm van boxx.

Ook voor modulerende verwarmingsketels

Doeltreffender en zuiniger

De thermostaatfunctie van boxx is intelligent in alle opzichten, ook voor het sturen van jouw verwarmingsketel. Oude thermostaten denken niet na: ofwel laten ze je verwarmingsketel maximaal verwarmen, ofwel leggen ze hem volledig stil. 

De thermostaat van boxx is anders, want hij is één van de zeldzame slimme thermostaten op de markt die voor moduleerbare ketels i geschikt is. Zo wordt je ketel véél efficiënter en zuiniger. 

Hij kan je verwarmingsketel nauwkeuriger controleren, en dus verbruikt deze minder! Je bewaart dus de doeltreffendheid van je modulerende cv-ketel. Door de ketel iets meer of minder te laten werken, garandeert boxx bovendien een constante temperatuur. En bijgevolg een constant comfort!