Isoleren: alles wat je altijd al wilde weten

Isoleren, akkoord, maar wat, wanneer, hoe, waarom en door wie? Binnenkort weet je er alles over!

Heel veel mensen hebben een beperkte kennis van isolatie. Gevolg: er doen hardnekkige vooroordelen de ronde en dus aarzelen wij vaak om onze woning correct te laten isoleren. Maar wie in een slecht geïsoleerd huis woont, gooit geld weg langs vensters, muren, vloeren en het dak! Om je wegwijs te maken in isolatie, bieden wij je twee dossiers die het lezen meer dan waard zijn.

“Isoleer uw woning van boven tot onder”

Deze handige gids begeleidt je stap voor stap bij de isolatiewerken aan uw woning. Je vindt er alle informatie om het isoleren van de verschillende onderdelen van je woning beter te begrijpen, van het dak tot de vensters en de muren, zonder de vloeren te vergeten, dus echt van kop tot teen.

Wij leggen de beproefde technieken uit en beschrijven de isolatieproducten voor elke situatie. Wij wijzen je op een aantal aandachtspunten en geven je een idee van de kosten van uw geplande isolatiewerken. Zonder vaklui is correct isoleren moeilijk en dus geven wij je ook tips om de beste te vinden.

Download deze praktische gids.

 

“10 vooroordelen over spouwmuurisolatie”

De andere gids die je eveneens gratis bij ons kunt downloaden heeft tot doel om alle vooroordelen over muurisolatie uit de wereld te helpen. Wedden dat je er meer dan één prettige verrassing in ontdekt? Zo is renovatie door spouwmuurisolatie veel minder duur dan de meeste mensen denken en vaak is het ook een meer dan verantwoorde technische keuze!

Download ons dossier.

Veel leesgenot!
 

Een isolatieoplossing op maat

Doe een beroep op onze isolatiepartners, met de zekerheid dat wij je tijdens de werken bijstaan.

Je bent op zoek naar aangepast advies en een vakkundige uitvoering? Kortom, je wilt isoleren in alle gemoedsrust? Wij zoeken samen met jou naar de beste oplossing.