BOXX

Neem de controle over je verbruik

boxx, de enige thermostaat die meet hoeveel energie je thuis verbruikt

Slimme thermostaat

boxx is makkelijk te programmeren. Bovendien leert hij je gewoontes kennen en past zich zo aan jouw situatie aan. Wil je toch nog iets veranderen? Dat kan thuis of vanop afstand.

Inzicht in je energieverbruik

boxx toont op elk moment van de dag in realtime jouw elektriciteits- en aardgasverbruik. Hij volgt ook je verbruik in euro's op en waarschuwt je wanneer je jouw geschatte verbruik overschrijdt.

De uitbreidingen

Sluit slimme stekkers aan op boxx en meet het verbruik van een specifiek toestel, of controleer het vanop afstand. Sluit je Philips Hue-sfeerlampen aan op boxx en bedien ze vanop afstand of via het touchscreen.

Korting op je boxx service abonnement

Geniet als ING medewerker van onze aanbiedingen. Kies voor ons energiecontract Active en krijg je boxx service abonnement het eerste jaar gratis. Geen interesse in een energie-contract? Voor jou hebben we ook een mooie korting.

BOXX bij Active energiecontract

Ontvang jouw boxx voor 0€ i.p.v. 298€ bij een Active energiecontract. Als ING medewerker heb je nog een extra voordeel: gedurende het eerste jaar betaal je 0€ i.p.v. 3,5€ per maand voor je boxx service abonnement.Hoe geniet je van deze aanbieding?

  • Test hier of jouw huis compatibel is voor boxx.
  • Is dat het geval? Bestel dan hier je Active energiecontract incl. boxx.Je zal zien dat je korting daar nog niet wordt verrekend.
  • Om je eerste jaar 0€ te betalen voor je service abonnement, stuur je na je bestelling een e-mail via je ING e-mail adres naar boxx@engie.com met daarin je klantennummer indien je al klant was bij ENGIE Electrabel (terug te vinden op het contract of de factuur) en contactgegevens (naam, voornaam, adres en telefoonnummer) en vermeld “ING Active korting” in het onderwerp van de e-mail. Zo kunnen wij jou de korting toekennen.

Aanbod geldig tot 31.12.2016

boxx apart bestellen

boxx apart bestellen kost 298€. Als ING medewerker krijg je 25% korting op je service abonnement (normale prijs: 3,5€/maand) gedurende het eerste jaar.

Hoe geniet je van deze aanbieding?

  • Test hier of jouw huis compatibel is voor boxx. 
  • Bestel dan hier jouw boxx. Vul op het einde van het bestelformulier de kortingscode INGPROMO in.

Aanbod geldig t/m 31.12.2016 

Meer info over boxx?

Wist je dat je van meerdere ING aanbiedingen tegelijk kan genieten?